Cari Lirik lagu Disini

Memuat...

Jumat, 09 Maret 2012

Arjuna di Gelandang - Gilang Andhika



Youtube


ARJUNA DI GELANDANG
Vocal : Gilang Andhika
Cipt   : Almin Said
Prod  : MB Record




Keduhung temen.. Ingsun.. 
Ngumbar napsu... 
kenang rayuaneng setan... 
Ingkang saksana punika 
Kawontenan gara-gara 
Kang dados gara-gara 
Arjuna lan lara jonggrang
Tumindak ala 
Kang akhireng dewa Batara guru 
Tumuduneng tanah hampa.. 

*
Kita njerit ning jero batin
Nyangga wirang lan nyangga isin
Ketipu ning kekasih
Wong wadon uwis due laki

**
Ati kaya diiris-iris
Sun nahan lara bari nangis
Cinta kita di tipu
Ning rabine Batara Guru

Reff.
Wong due laki nok, ngaku lengoan
Ibarat wayang nok, Nyi Roro Jonggrang
Disupatani nok, dadi bencari

Satria sabar nok, wayang Arjuna
Digawe lara nok, bli nrimakena
Sira ngupai nok, cinta durhaka

Kita kesiksa kaya Arjuna
Digelandang palsune cinta

Kembali: **,Reff,*  
By. Papa Dede Alfa

Arjuna di Gelandang - Gilang Andhika  Download  Karaoke  Download