Cari Lirik lagu Disini

Memuat...

Rabu, 07 Maret 2012

Gandrung - Diana Sastra



Youtube Uploaded by.KMDYOUNGS

G A N D R U N G
Vocal: Diana sastra
Cipt : H. Udin Zein
Produksi Dian Prima



Awan dadi bayangan
Bengi dadi impian
Rasa gandrung sejerone ngati
Kelingan sampe setengah mati

Hayalan lan lamunan
Cuma kasih pujaan
kaliang kabur kenang kanginan
setibane wong demen kelingan

Duhai pujaan hati
Bathin mung apa ra ngerti
Welas asih kang nganti
Aja lali iga sampe hati

Hayalan lan lamunan
Cuma kasih pujaan
Kaliang kabur kenang kanginan
Setibane wong demen kelingan

Duhai pujaan hati
Bathin mung apa ra ngerti
Welas asih kang nganti
Aja lali iga sampe hati

Pirang wulan lawase
Ninggal sing panggonane
Krikil kali bokat wis waktune
Sing di lamun mung kari gambare

Awan dadi bayangan
Bengi dadi impian
Rasa gandrung sejerone ngati
Kelingan sampe setengah mati


By. Papa Dede Alfa


Gandrung - Diana SastraDownload file.mp3
Gandrung - Karaoke Download file.mp3